Garagedeur Blijham

Garagedeur Blijham

Garagedeur Blijham grachtengroen

Twee openslaande boerderijdeuren vervangen door een Loopdeur en een sectionale garagedeur. Daklijnvolgend systeem.

Voor een klant in Blijham hebben wij deze deur en loopdeur geplaatst. Deze W&W deur is gecoat in Grachtengroen (QO.05.10). Een mooie diep-groene kleur. Om de doorgang zo hoog mogelijk te houden heeft de klant gekozen voor een daklijnvolgend systeem zodat de ruimte optimaal word benut. Voor het openen en sluiten van de garagedeur heeft de klant gekozen voor een krachtige industriemotor. Deze motor is voorzien van een onderloopbeveiliging. De deur kan worden bediend door middel van een afstandsbediening.

Al onze modellen garagedeuren zijn inbraakwerend, de panelen zijn geïsoleerd en 40 mm dik.

Middels overleg met de klant kunnen wij van uw garagedeur maatwerk maken. Heeft u bijvoorbeeld boven de dagmaat nog 40 cm ruimte dan kunnen wij uw garagedeur hoger maken zodat het deurblad vlak onder het plafond langs loopt en op die manier er voor zorgen dat uw garage van binnen ruimer is en u geen last heeft van de ligger. Dit is één van de voordelen van W&W garagedeuren.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen vul dan het Formulier in op onze offerte pagina, wij zullen u dan een passende offerte toesturen.