De beste kwaliteit

W&W Garagedeuren: sectionaaldeuren en openslaande deuren


Een mooie garagedeur geeft uw woning of garage uitstraling. W&W Garagedeuren biedt betaalbare luxe: topkwaliteit geïsoleerde sectionaaldeuren of openslaande deuren met afstandbediening. W&W Garagedeuren zijn volledig aan te passen aan al uw persoonlijke wensen. Wij leveren alleen Nederlands fabrikaat, met zorg en aandacht gemonteerd en afgewerkt en leverbaar in vele kleuren en motieven Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie en staan voor u klaar als u ons nodig hebt.

  • Ambachtelijk vakmanschap in montage
  • Topkwaliteit Nederlandse garagedeuren
  • Leverbaar in alle RAL-kleuren
  • Wij adviseren u graag
  • Betaalbare luxe
  • Eigen monteurs
  • Duidelijke communicatie
  • Prettige samenwerking

Sectionele deuren 

Zoekt u een loopdeur die naadloos aansluit bij het design van uw overheaddeur? Ga dan voor onze Luxe Line. Deze deuren zijn samengesteld uit identieke panelen en hebben dezelfde lijnvoering als uw overheaddeur. Tevens zijn ze verkrijgbaar met opties zoals beglazing, een valdorpel voor tochtwering, een deurstop, en een inbraakwerende driepuntssluiting. De Luxe Line is zorgvuldig afgewerkt en biedt een hoge isolatiewaarde.

Openslaande deuren

Wenst u een openslaande deur die perfect aansluit bij het uiterlijk van uw overheaddeur? Overweeg dan onze Luxe Line. Deze deuren zijn vervaardigd uit dezelfde panelen en hebben een vergelijkbare lijnvoering. Daarnaast zijn ze beschikbaar met opties zoals beglazing, een valdorpel om tocht te weren, een deurstop, en een inbraakpreventieve vijfpuntssluiting. De Luxe Line is uitmuntend afgewerkt en biedt een uitstekende isolatiewaarde.

Loopdeuren

Wilt u een loopdeur met dezelfde uitstraling als uw overheaddeur? Kies dan voor de Luxe Line. Deze is opgebouwd uit dezelfde panelen en lijnvoering als uw overheaddeur. Ook is deze leverbaar met beglazing, valdorpel tegen tocht, deurstop en inbraakwerend driepuntssluiting. De perfect afgewerkte Luxe Line heeft een hoge isolatiewaarde.

Dit zijn wij

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

W&W Garagedeuren zijn duurzaam, functioneel en stijlvol. Zij zijn opgebouwd uit sandwichpanelen met een hoge isolatiewaarde en verkrijgbaar in vele RAL-kleuren en motieven, onder meer glad, met houtnerf of met een decoratief structuureffect. U kunt zelfs kiezen voor het warme gevoel van hout, met de levensduur en het onderhoudsgemak van een stalen garagedeur. Ook voor garagedeuren met een industrial, trendy of tijdloze look bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u daglicht in uw garage of schuur? Ook beglazing behoort tot de mogelijkheden. Wat u ook wenst, wij helpen u graag verder.


Offerte aanvragen

Wij adviseren u graag over de beste en mooiste oplossing voor uw situatie